Nu har det hänt mycket! Valparna är mycket mer aktiva och busar en hel del.

Igår satte vi in en bajs/kisslåda med grus och tidningspapper – väldigt konstigt tyckte de små ? Varje gång jag såg någon på gång så lyfte jag dit den lilla… men jag hade ju inte räknat med städmamman! Bara hon hörde lite ljud från gruset så kom hon dit och skulle tvätta den stackarn som jag just hade satt dit… så det var inte många droppar som kom på rätt plats. Idag har det varit större framgång. Prinsessorna har kissat precis bredvid och några droppar i ? Vissa av dem duktigare än andra… men vem vet, snart så kanske alla är i det hörnet iallafall ?

Idag så fick de smaka filmjölk – oj vilket liv det blev ? sååå gott tyckte de… för säkerhetsskull så var Iris med och tog det mesta på fatet? Tanken är att de i denna veckan ska få smakportioner med finaste nötfärsen och äggula… ska bli väldigt spännande.

Den största skillnaden är att de små har blivit så närvarande nu när ögonen är klara och öronen öppna. Kommer jag in i lådan, så blir det massor med liv och de kommer ”springandes” fram och ska hälsa, busa, bitas(tur att de inte har tänder än). Efter några minuter så somnar de alla i en hög i mitt knä eller precis under/bredvid? Mitt största problem nu är att minnet tar slut på mobilen så fort?