En vecka gÄr sÄ fort. Fullt ös i hagen pÄ dagarna och nu utan mamma pÄ nÀtterna. Eftersom de bara har drygt 2 veckor kvar, sÄ mÄste vi öva pÄ att inte fÄ nÄgon slurk pÄ natten. Iris diar dem fortfarande ofta pÄ dagen, sÄ de vÀxer som ogrÀs ?

Vi har börjat koppeltrÀna, vilket gÄr jÀttebra bÄde inne och ute, men det Àr lÄngt kvar ?

I helgen var det vĂ€ldigt fint vĂ€der och alla fick vara ute. De gjorde ifrĂ„n sig direkt nĂ€r de hamnade pĂ„ grĂ€set ? Inne sĂ„ Ă€r de vĂ€ldigt duktiga nĂ€r hagen Ă€r mindre för natten. Mycket lite kiss hamnar utanför lĂ„dan, men bajs Ă€r det svĂ„rare med… det ligger gĂ€rna en valp (oftast vit) i lĂ„dan, vilket gör att bajsa gör vi utanför, utan för mĂ„nga systrar i nĂ€rheten.?

Nu Ă€r de stora, sĂ„ att vilken dag som helst fĂ„r jag sĂ€llskap i sĂ€ngen…tyvĂ€rr inte jĂ€ttebra bild, men ni förstĂ„r vad jag menar â˜ș