En vecka går så fort. Fullt ös i hagen på dagarna och nu utan mamma på nätterna. Eftersom de bara har drygt 2 veckor kvar, så måste vi öva på att inte få någon slurk på natten. Iris diar dem fortfarande ofta på dagen, så de växer som ogräs ?

Vi har börjat koppelträna, vilket går jättebra både inne och ute, men det är långt kvar ?

I helgen var det väldigt fint väder och alla fick vara ute. De gjorde ifrån sig direkt när de hamnade på gräset ? Inne så är de väldigt duktiga när hagen är mindre för natten. Mycket lite kiss hamnar utanför lådan, men bajs är det svårare med… det ligger gärna en valp (oftast vit) i lådan, vilket gör att bajsa gör vi utanför, utan för många systrar i närheten.?

Nu är de stora, så att vilken dag som helst får jag sällskap i sängen…tyvärr inte jättebra bild, men ni förstår vad jag menar ☺️