Mycket har hänt sedan förra inlägget… alla prinsessorna förutom Avalon aka Ava, som ska stanna hos oss har flyttat till sina nya familjer.

När sista prinsessan, Alva lämnade oss, så bestämde Iris att nu diar ingen mer, vilket gjorde Ava väldigt snopen. Hela valprummet demonterades och vi åkte för en vecka till landet, för att alla skulle få en ”ny” start. Helt rätt visade det sig 🙂

Veckan innan Påsk var väldigt hektisk. Måndagen startade med besiktning, vaccinering och chippning. Alla valparna och Iris skötte sig exemplariskt ? Veterinären tyckte det var en härlig ras(första mötet med barbeter) och vi kan inte annat än hålla med ? Den kvällen så var det Alettes tur att bli badad och fin.

Tisdag; Alettes nya familj Lottie och Hasse Fohlin från Järna kom och hämtade sin lilla prinsessa. Hon kommer få ett härligt liv med dem på deras gård.

 

Lottie o Hasse

Onsdag; Assis tur att bli hämtad.Kvällen innan blev det bad på det lilla busfröet, vilket även det gick galant. Assi ska förhoppningsvis bli en underbar avelstik hemma hos Helena och Lars-Eric i Fotskäl. Tillsammans med ett helt gäng av hundkompisar får hon det underbart på deras gård.

Helena o Lars-Eric

Torsdag: Athena, vackra Athena. Hon har hela tiden varit Avas bästa kompis och en favorit. Hennes nya familj bor nära havet i Halmstad, Tomas och Berit. Tyvärr så var Berit sjuk, men dottern Sara och hennes pojkvän Anton ställde gärna upp istället. Athena kommer att få det just så härligt som en barbet ska ha det – mycket aktivitet och nära havet.

Tomas, Sara o Anton

Fredag: Sista prinsessan, lilla fina Alva, så lik sin gammelmormor i färgerna åkte med sin nya familj, Pär och Gunilla Svennefors till Vallåkra. Där kommer hon springa på deras gård och följa med dem överallt och ha ett riktigt gott hundliv.

Pär o Gunilla

Nu är vi som sagt var bara 3 kvar, Lucas, Iris och lilla Ava, men jösses vad de härjar ? Men mer om Ava och de andra senare…