Nu är hösten här med full kraft. Blöta, smutsiga men lyckliga hundar verkar njuta för fullt.

Sedan förra inlägget så har det varit en hel del aktiviteter. Fortsättning på vardagslydnadskursen, ringträning, träning innomhus och 2 utställningar till!

En i Borås, SÄK. Ava passade på att fullständigt charma domaren, Henrik Skog,  vilket ledde henne ända till BIS 2:a! Hade hon inte fått för sig att det var jage på slutet, så kanske hon hade plockat hem allt ? Men oj vilken lång dag det blev. Iris fick vi lägga i bilen i omgångar, för hon hade svårt att sitta still och vara tyst när Ava sprang i ringen – hon ville ju oxå vara med ?

Inoff SÄK Borås

Och en i Laholm, där vi passade på att ha en liten valpträff. Underbara prinsessorna Assi och Lovis kom med. Alla fick jättefin kritik av en  domare från Serbien, Petrovic Aleksandar. Det var första gången för Lovis – såååå fin hon är! Fina Assi och Ava har ju gjort detta förr, så de visste lite mer vad de skulle göra ?Ava blev BIR valp och BIG3:a – mycket stolt uppfödare!

Inoff Laholm

Ava Laholm

Nu så kämpar vi mot tovorna som börjar smyga sig på mer och mer i Avas päls, men hon är så fantastiskt tålmodig, så än så länge så går det bra… ❤️