Ja, nu var det ett tag sedan jag skrev något, men jag skyller på Jul o Nyår ?

Vad har då hänt sedan sist…

En barbetträff i Jonsereds Trädgårdar, där både Iris, Ava och finaste Saffran var med. Det var många barbeter och Ava lät mest av alla – hon gick mest på två ben och skällde för att hon inte gick först av alla -?

Jag har tillsammans med några klubbmedlemmar varit i Stockholm och utbildat mig i HD index. Vi ska ju nu i Januari få detta i vår lilla ras – mycket spännande!

En inofficiell utställning som träning inför MyDog – Adventsvalpen. Ava skötte sig jättebra ?

Adventsvalpen 3dec 2017

Irisens Assi Prinsess of Daim åkte med sin matte till Stockholm och tävlade. Assi tog hem titeln Svensk Juniorvinnare 2017! Så stolt över detta ekipage?

I Stockholm fick Assi träffa sin fina lilla syster Irisens Alette Prinsess of Daim kalld Ipsa?

Assi o Ipsa Stockholm dec 2017

Jul och nyår förflöt just som hundarna ville ha det, mycket spring och bus på landet ?

Jul 2017

MyDog- ja jösses vad händelserikt det blev. För första gången så hade klubben en rasmonter och vi var där o jobbade 4dagar.  Finaste Saffran och matte kom och bodde hos oss i två nätter. Ava och Saffran brottades i 2 timmar på köksgolvet och tillslut så låg de ner och slog varandra med framtassarna ? efter denna dust, så gick det knappt att skilja dem åt ❤️ På torsdagen så skulle båda tävla i MyDog 1 för domare Dan Ericsson. Saffran i valpklass och Ava i junior. Saffran blev bästa valp med fin kritik och Ava fick excellent, ck och totalt 2:dra bästa tik, med reserv cert. och Nordiskt reserv cert. och BIM i Juniorklassen!

Ava MyDog1

MyDog 1 Ava

På fredagen så var det tävling igen, denna gången för domare Eva Nielsen. Ava fick excellent och blev bäste junior.  Det blev en lång dag med avslut i stora ringen. Under dagen hade vi sällskap av många fina barbeter, bl.a Irisens Athena Prinsess of Daim kallad Lovis?

MyDog2

Vi träffade många härliga människor som var intresserade av vår ras, och Ava gjorde sitt bästa och hälsade på alla. Sista dagen, söndag, då åkte jag och Ava in och så slöt Iris upp vid lunch. Ett tag var det fullständigt kaos i montern… Assi kom och hälsade på och efter en stund kom även Lovis med husse och matte… de skulle ta passet efter oss… tjejerna höll på att riva stället ?  Hursomhelst så blev det en mycket lyckad helg, både för oss och klubben.

Nu så sliter vi fortfarande med den fina långa pälsen, som tovar rejält… vi får se hur länge vi orkar ? men när man springer omkring som en galning, så blir det som det blir… mina fina tjejer ❤️

Ava 11månader