Nu var det ett tag sedan det blev något skrivet…

Vi var tvungna att låta vår fina Lucas somna in den 23:dje februari ?- så viljan att skriva har varit borta.?

Sedan februari, så har Ava löpt, tränat i Landvetterhallen med sin syster Assi, vaccinerat sig för diverse saker och fått pass inför stundande utlandssemester, gått kurs med mamma Iris, kurs i viltspår, ringtränat, inoff. utställning i både Tjolöholm och Backamo och nu i helgen stor barbetträff i Tiveden med bl.a BPH för 4 av prinsessorna. ?

Att ta med Ava till veterinär är en ren fröjd, svansen är igång hela tiden och det är många pussar som ska förmedlas.?

Vardagslydnadskurs för båda tjejerna var riktigt bra. Vi fick en del bra verktyg och träningar hur vi bäst hanterar mor och dotter exempelvis promenader. Kan varmt rekommendera detta till de som har fler än en hund!?

Viltspår – ja jösses vilken tjej Ava är. Hon blev som väntat redo för anlagsprov mycket tidigare än jag – så himla stolt över oss ?

2 inoff. utställningar med bra resultat BIR HP BIG4- vi tränar för kommande officiella. Min absolut största utmaning är hennes päls nu – puh vad den är jobbig , men så underbart vacker ❤

Vår långa helg började med BPH i Vara, där 4 prinsessor utvärderades – vilka sessor ?. Deras personligheter och prägling som små valpar syntes så tydligt fortfarande. Ipsa som alltid var den som kröp upp i allas knä är fortfarande mest förtjus i människor även utklädda ”konstiga”  figuranter.❤ Lovis ”låter” fortfarande när inget händer eller går för långsamt, men samtidigt så cool. ❤ Assi är cool med det mesta och vill vara alla till lags ❤ Ava denna tokfia, har mer fokus på att upptäcka saker, leka,  komma åt godsaker, försöka skrämma bort konstiga figuranter ❤ men samtidigt är de så lika alla sessorna?

Resten av helgen tillbringade vi tillsammans med härliga familjen Sundgren och deras underbara hundar.❤ Vi åkte fram och tillbaka mellan Karlsborg och Stigmansgården, där ca 40 barbeter var samlade med deras familjer. Klubben hade hyrt hela stället och det var aktiviteter i dagarna 3  ???