17månader gamla och så härliga dessa sessor ?

Alla sessorna är nu röntgade och har fria höfter och armbågar – HD B och ED 0 – så härligt!

Nu är sessorna utvärderade med både BPH och röntgen. Det kanske bli valpar igen för Iris ❤️

Det har även blivit några utställningar till, Ava har tagit två cert, varav ett Nordiskt! Första i Vänersborg för en norsk domare, och andra certet i Tvååker för en svensk domare, där 6st barbeter tävlade- 3tikar o 3 hanar.

Vänersborg 10juni 2018

 

Tvååker 7/7 2018

Semester med sol och värme – inget vi är bortskämda med. Iris simmar varje dag för att bygga fina muskler och kondition. Vi tränar oxå impulskontroll, vilket Ava fixar med bravur och Iris måste jobba mer på, men vi ger oss inte.

Iris o Ava har haft många kompisar på besök på landet. Finaste Assi  i 4dagar och underbara Saffran o Isak 3dagar (överlappade varandra i 2dagar) –  stackars grannar ?