Så har vi då varit i Polen och träffat en underbar prins – Fidel. Vilken hane ? Han är verkligen allt det som matte har berättat. Ava som inte tycker alla hanar är toppen även när hon löper, blev helt blixtförälskad ?

Vi träffades första gången i en stor park och det var lite nervöst eftersom de båda var nybörjare. Vågade vi släppa dem??? De lekte och sprang hur länge som helst. Fidel var extremt lyhörd på Ava. Tillslut så fick vi en fin hängning om 11min. Under de att de satt fast, så var det sådan ömhet dem emellan. Ava ”snurfade” Fidel i örat ?

Andra träffen blev dagen därpå men på kvällen. Denna gång oxå utomhus, men vid en utomhusteater mitt i skogen – otroligt häftig plats. Även denna gång lekte de, eller snarare sprang, men bara en kort stund ?En fin hängning på 14min med samma fina ömhet ?

Nu hoppas vi på att det blir många små underverk. Vi kollar Ava i v8…

Ava o Fidel 1:a parningen

mycket lek innan parning