Vi hade ju rĂ€knat med att det skulle bli valpning den 30april, men som vanligt sĂ„ Ă€r det ju detta med att rĂ€kna rĂ€tt – ha ha

Hursomhelst, efter en lĂ„ng öppningsfas, som startade den 1april, sĂ„ kom de den 2april pĂ„ eftermiddagen. Vi trodde att det skulle ta sin tid, men tji fick vi. FrĂ„n första vĂ€rken till sista valpen ute – knappt 2,5h.

Ava hade full fokus och tvĂ€ttade fĂ€rdig den ena för att bereda vĂ€g för nĂ€sta. Vi hann absolut inte med att kontrollera efterbörder – sĂ„ tanken fanns – ajdĂ„ nu blir hon lös i magen… Efter dessa 8 underverk sĂ„ blev det stilla i valplĂ„dan ?

Först ut var en svart hane – han har redan fĂ„tt namnet Fidel Jr ❀

Fidel Jr

Det blev 3hanar, 2bruna och en svart och 5 tikar, 2svarta och 3bruna.

8 smÄ underverk

Nu kommer det svĂ„raste jobbet en uppfödare har – vĂ€lja rĂ€tt familjer! Jag har helt underbara familjer pĂ„ min lista, men det finns inte valpar till alla, sĂ„ det blir att höra av sig till dem som inte kan fĂ„ nĂ„gon av dessa underverk. Jag hoppas att de inte tappar sugen efter en valp av denna underbara ras. Det finns en valp dĂ€r ute nĂ„gon stans som Ă€r menad för var och en âŁïž