Vi hade ju räknat med att det skulle bli valpning den 30april, men som vanligt så är det ju detta med att räkna rätt – ha ha

Hursomhelst, efter en lång öppningsfas, som startade den 1april, så kom de den 2april på eftermiddagen. Vi trodde att det skulle ta sin tid, men tji fick vi. Från första värken till sista valpen ute – knappt 2,5h.

Ava hade full fokus och tvättade färdig den ena för att bereda väg för nästa. Vi hann absolut inte med att kontrollera efterbörder – så tanken fanns – ajdå nu blir hon lös i magen… Efter dessa 8 underverk så blev det stilla i valplådan ?

Först ut var en svart hane – han har redan fått namnet Fidel Jr ❤️

Fidel Jr

Det blev 3hanar, 2bruna och en svart och 5 tikar, 2svarta och 3bruna.

8 små underverk

Nu kommer det svåraste jobbet en uppfödare har – välja rätt familjer! Jag har helt underbara familjer på min lista, men det finns inte valpar till alla, så det blir att höra av sig till dem som inte kan få någon av dessa underverk. Jag hoppas att de inte tappar sugen efter en valp av denna underbara ras. Det finns en valp där ute någon stans som är menad för var och en ❣️