Vi har nu bott över 1år på Lillagården och trivs fantastiskt bra!

4 av Avas valpar har gjort sin HD och ED röntgen – alla fria! Hela 6st av valparna har även gjort BPH. Vilken fantastisk dag det var. Så roligt tt få vara med på allas test och se hur mkt som finns kvar från valplådan och hur mycket nytt som har format dem. Många lovord från testledaren. Alla var trygga, goa och följsamma. Det var första gången jag fick träffa Doris( Isa) och Harry (Findus) sedan de flyttade hem till sina familjer. Wow vad fina de har blivit 😍

Olivia har hunnit med att vara bygghund och på semester med sonen med fästmö – så bra ❣️

Även Lucia har fått vara på en välbehövlig semester hos andra sonen och flickvän – så bra ❣️

En valpträff har oxå hunnits med. Tyvärr så kunde inte Doris och Harry med sina familjer vara med, men vi blev ändå 14personer. Det blev mycket prat, skogspromenad, testa på Rally, Apportering och Nosework och en härlig middag tillsammans. Tiden försvann så fort.

En resa till Polen med Lusses matte blev nog den mest minnesvärda stunden på semestern. I södra Polen finns just nu en liten tik på 8veckor som heter Beskidiana DANCING QUEEN och kommer kallas Liva av oss. Denna lilla underbara tjej kommer hem till Lillagården i höst – vad vi längtar. ❤️ Det kommer bli en prövning att ha en ljus hund på en gård (tur det finns vatten 😂) men det blir bra oavsett. Jag har inte valt valp utan det gjorde uppfödaren. Av hela 14 valpar så plockade hon ut denna juvel💝

Liva 6,5v

Hon är enligt son uppfödare en liten rymmare – och vi som redan har en liten svart sådan 😱

Nu hoppas jag att jag skall skärpa mig att skriva oftare här – vi finns oxå på Insta