Ja, så blev det lite tidigare än beräknat. Olivia började löpa igår 🥰  Jag har dock förstått detta på henne en tid. Lillasyster Monsa har inte löpt än, vilket vi trodde hon skulle göra, men hon kan ha haft/har ett tyst löp. Alla tjejerna tycker hon luktar såååå gott 😂

Hursomhelst, om ca 14 dagar så bär det av till Polen för möte mellan Olivia och Iwo. Vi får hoppas att han har tålamod med Olivia, det är ju hennes första gång.

Om allt går som det ska, så väntas valparna komma i mitten av februari, strax efter mormor Avas födelsedag 💝 och tidigast flytta runt Påsk.

 

Andra roliga saker som har hänt  😎

Jag och Liva har varit i Växjö på utställning med fint resultat. Excl, ck, r-cert, r-CACIB och mycket bra kritik för domaren Arne Forss. Han tyckte verkligen om henne 🤩

Nästa helg bär det av mot Stora Stockholm 😅

 

Jag och Monsa har gått kurs i höstrusket. Bra träning med mörker, nya hundar och människor, så nöjd med henne. Vi skall tillbaka och gå balansboll och massage som bonus snart. Det märks tydligt att Monsa nu har kommit in i nästa fas, plötsligt lyssnar hon inte på inkallningen längre utan slår till dövörat, det lär ju inte bli bättre än på ett tag 😂 Hon är dock fortfarande världens gosigaste 🥰