VĂ„r finaste prinsessa Liva tog tillsammans med maken hem vinnartiteln pĂ„ Nobeldagen i Stockholms HundmĂ€ssa. 💖

Jag anmĂ€lde henne tidigt och hade verkligen sett fram emot att Ă„ka pĂ„ en 3dagars tur med Liva till bĂ„de Lusse och utstĂ€llning med goda vĂ€nner, men ödet ville annat. Efter att ha dragit pĂ„ mig en riktig obehaglig bakterie pĂ„ en affĂ€rsresa, sĂ„ var det bara att hoppa över. Min stora hjĂ€lte , maken❀, tog dock och fixade det hela. Han och Liva startade tidigt pĂ„ lördagen – vĂ€ntade i timmar pĂ„ mĂ€ssan – in i ringen – Ă„kte hem igen. En liten tripp pĂ„ 80mil! SĂ„ tacksam för denna man❀

Under deras vĂ€ntan, sĂ„ var det mĂ„nga som kom fram och hĂ€lsade och pratade. Vilken ambassadör hon Ă€r LivaâŁïž Hon charmade alla, hundar, besökare och framförallt domaren i ringen. Kritiken blev vĂ€ldigt fin, tyvĂ€rr blev det inget ck och cert, men enligt domaren sĂ„ Ă€r hon en ”late bloomer” som har framtiden för sig. 😎

”Kritik: 18 mĂ„nader, fin storlek, fortfarande i utveckling, tillrĂ€cklig bred skalle, bra lĂ€ngdförhĂ„llande nos och skalle, goda ögon, bra öron, stram rygg, stark hals, vĂ€lansatt och vĂ€lburen svans, tillrĂ€cklig substans i kropp och benstomme för sin Ă„lder, balanserad och moderat vinklad, aning framskjuten front, god lĂ€ngd pĂ„ bröstkorg, pĂ€lsen har Ă€nnu inte börjat att krulla sig – men bra struktur, mkt trevligt temperamant. Svensk juniorvinnare.”

Lite roligt dock med kommentaren ”pĂ€lsen har Ă€nnu inte börjat att krulla sig” – ja ja den kommer aldrig bli krullig, men dock mer lockig.

 

Vi fick oxĂ„ en ny Champion hos Irisens. HĂ€rliga IRISENS FILO WITH LOVE FROM DOUE aka Balder tog hem sitt 3:e cert och Ă€r dĂ€rmed SEUCH. Stort grattis till team Balder đŸ€©đŸ„łđŸ‘đŸ„‚đŸŸđŸ†đŸ” Mycket stolt uppfödare âŁïž

”Kritik: 2,5 Ă„r, fortfarande i utveckling, har mycket fin kropp att vĂ€xa i, rastypiskt huvud med utm ögon och öron, bra förhĂ„llande skalle och nos, hĂ€rlig hals, korrekt rygg, vĂ€lansatt svans som anvĂ€nds vĂ€l, tillrĂ€ckligt bröst, bra bröstkorg för sin Ă„lder, bra benstomme och bra tassar, tillrĂ€cklig lĂ„rbredd, harmoniskt vinklad, rör sig med bra steg, mkt bra krullor och pĂ€lsstruktur, trevligt typiskt temperament.”