Vår finaste prinsessa Liva tog tillsammans med maken hem vinnartiteln på Nobeldagen i Stockholms Hundmässa. 💖

Jag anmälde henne tidigt och hade verkligen sett fram emot att åka på en 3dagars tur med Liva till både Lusse och utställning med goda vänner, men ödet ville annat. Efter att ha dragit på mig en riktig obehaglig bakterie på en affärsresa, så var det bara att hoppa över. Min stora hjälte , maken❤️, tog dock och fixade det hela. Han och Liva startade tidigt på lördagen – väntade i timmar på mässan – in i ringen – åkte hem igen. En liten tripp på 80mil! Så tacksam för denna man❤️

Under deras väntan, så var det många som kom fram och hälsade och pratade. Vilken ambassadör hon är Liva❣️ Hon charmade alla, hundar, besökare och framförallt domaren i ringen. Kritiken blev väldigt fin, tyvärr blev det inget ck och cert, men enligt domaren så är hon en ”late bloomer” som har framtiden för sig. 😎

”Kritik: 18 månader, fin storlek, fortfarande i utveckling, tillräcklig bred skalle, bra längdförhållande nos och skalle, goda ögon, bra öron, stram rygg, stark hals, välansatt och välburen svans, tillräcklig substans i kropp och benstomme för sin ålder, balanserad och moderat vinklad, aning framskjuten front, god längd på bröstkorg, pälsen har ännu inte börjat att krulla sig – men bra struktur, mkt trevligt temperamant. Svensk juniorvinnare.”

Lite roligt dock med kommentaren ”pälsen har ännu inte börjat att krulla sig” – ja ja den kommer aldrig bli krullig, men dock mer lockig.

 

Vi fick oxå en ny Champion hos Irisens. Härliga IRISENS FILO WITH LOVE FROM DOUE aka Balder tog hem sitt 3:e cert och är därmed SEUCH. Stort grattis till team Balder 🤩🥳👏🥂🍾🏆🏵 Mycket stolt uppfödare ❣️

”Kritik: 2,5 år, fortfarande i utveckling, har mycket fin kropp att växa i, rastypiskt huvud med utm ögon och öron, bra förhållande skalle och nos, härlig hals, korrekt rygg, välansatt svans som används väl, tillräckligt bröst, bra bröstkorg för sin ålder, bra benstomme och bra tassar, tillräcklig lårbredd, harmoniskt vinklad, rör sig med bra steg, mkt bra krullor och pälsstruktur, trevligt typiskt temperament.”