Det var lyckade möten mellan Olivia och Iwo strax innan Jul. Fantastiska maken åkte ner till Polen bara några dagar efter att ha varit i Stockholm med Liva och tävlat 💖

Det blev två fina parningar och strax efter så började Olivia ändra sitt beteende. Eftersom det är hennes första gång, så vågar jag ju inte ta ut något i förväg, men hon visade upp samma beteende som sin mor, Ava. Gosigare för varje dag, ligga nära så ofta som möjligt matlusten svajar 🥰

Så idag fick vi det bekräftat att Olivia är dräktig.💝

Jag har alltid tyckt att Ava är den bästa hunden hos veterinären, men Olivia överraskade med ett otroligt lugn , tillmötesgående, viftande på svansen och gosande 😍 Veterinären var väldigt bra, jobbade lugnt och metodiskt. Hon såg 6st valpar 💝. Nu är det ju inte ovanligt att det kan vara fler eller försvinna några innan valpning, men det viktigaste var bara att se att alla hjärtan slog så fint.

Tyvärr så tar oxå Olivia efter sin mor med svajig matlust, så hon har tappat vikt istället för att gå upp dessa få veckor – vi hoppas kunna ändra på detta snarast.

Om några veckor så vet vi hur många fina valpar denna fina kombination gav 🥰

Mer info finns under Parningar – Valpar 2023