I onsdags 15 februari på utsatt dag, så kom de i rasande fart. Från att vattnet gick och tills sista valpen var ute, så tog det 5h. Vilken fantastisk tjej Olivia är ❤️ De första 3 kom på en halvtimme 😱 sen tog det som tur är lite mer tid mellan 💝

Nu har vi full fokus på Olivia och hennes fantastiska 8 valpar. Hon pysslar om dem mest hela tiden. Ett som är säkert är att rena är de. Oj oj oj vad hon tvättar dem 🥰 Mjölken har runnit till som den ska och de äter friskt. Alla hade lagt på sig under första dygnet. Känns som att de växer medan jag sitter i valplådan😁. Olivia är inte intresserad alls av att gå ifrån dem. Vi får släpa ut henne ur valplådan för att hon skall komma ut och göra sina behov. In kommer hon som en raket igen 😍

Fördelningen blev 3 tikar 🖤🖤🤎 och 5 hanar 🤎🤎🖤🖤🖤. Är så spännande att vara med dem och hantera dem och senare jobba med dem  a la Puppy Culture – vilka personligheter döljer det sig under ytan?

Det blir inte mycket sömn, men vad gör det, jag får vila sen.😅