Så har nu sista valpen lämnat för sitt nya hem. Det var tufft denna gång att släppa iväg dem, men vilka fina familjer de har kommit till. 🤩

Skall bli riktigt spännande att följa dem alla genom livet. Iwa, som nu kallas Freja kommer vi att träffa lite oftare 😍 Jag får dock ge mig till tåls och låta dem alla installera sig ordentligt innan jag åker runt och gosar🥰

Detta var Olivias första kul, så det blir det ingen ny innan denna kull är ordentligt utvärderad med röntgen och förhoppningsvis mentalbeskrivning. Det var oxå Iwos sista kull, denna fantastiska hund har nu gått i pension 💝

Olivia som har varit en riktig supermamma, går fortfarande runt och letar efter sina valpar då och då, men det ger sig snart💝. Hon diade dem så tålmodigt fram tills siste valpen åkte fast hon blev ”snittad” vid ett juver på köpet❤️‍🩹. Nu blir det full genomgång av päls och träning igen på schemat.😎

Bilder tagna på dessa underbara valpar samma dag de åkte iväg.😍 Saknar er alla 💔