Den 11 maj var jag och deltog i fantastiska Bamses BPH – vilken hund 🤩’

 

Han är lika klok och trygg som han var i valphagen 🥰 Att träffa honom igen och hans familj var ett kärt återseende. Matte och lillmatte har gjort ett fantastiskt jobb med honom 😍 Vill man se hans BPH protokoll etc, så finns det länkat i ”Irisens uppfödning” på hans rad.

 

Nästa stora händelse var 13 maj!

Underbara Skalman Amazing son of Iwo fri-röntgades HD B/B och ED 0/0 så nöjd 🥳 Nu kan han äntligen springa fullt ut med matte och husse 🏃‍♂️🏃🏻‍♀️

Sist men inte minst, ögonlysning på Liva 🤩 Utan anmärkning!

Hon charmade alla på kliniken och veterinären blev alldeles kär, ”vilken fantastisk mentalitet hon har!” ”vad fin!” , ”vad lätthanterlig!”,” det märks att ni står varandra nära, hon förstår precis vad hon skall göra” så stolt över min polska prinsessa. 💖

Nu är det bara 7månader kvar, så åker hon till sin prins för parning 💘