Vilken vĂ€ntan det har varit. Varit pĂ„ vĂ€g att skriva flera gĂ„nger, men varje gĂ„ng sĂ„ har jag tĂ€nkt – jag gör det i morgon för dĂ„ börjar hon sĂ€kert löpa…

Ni som har varit inne för att fĂ„ info om vad som hĂ€nder har nog blivit besvikna mĂ„nga gĂ„nger… men nu Ă€ntligen sĂ„ började hon löpa idag – hurra!

 

Men först vill jag skriva lite om Assi, Avas syster. Hon fick 7 fina hanar den 5december. Vilken fantastisk mamma hon har varit och Ă€r! Det var en smidig valpning för Assi. Först sĂ„ trodde matte att det kom en tik, men hĂ€r var det annat bestĂ€mt. Mycket snart blev temat de 7 dvĂ€rgarna 😍

Stort Grattis frĂ„n en mycket stolt uppfödare❀

 

Förutom att jag har följt dem via en webkamera, sĂ„ har jag oxĂ„ varit och hĂ€lsat pĂ„ och nog pratat dagligen med matte 😊tack för att jag fĂ„ vara delaktig 🙏

Hoppas jag kan hĂ€lsa pĂ„ tvĂ„ gĂ„nger till innan de flyttar till sina familjer…

 

 

 

 

SĂ„ mycket som inte har skett bara för att jag har vĂ€ntat pĂ„ Ava… nĂ„ja nu Ă€r vi förhoppningsvis pĂ„ banan igen.

NĂ„got som dock har skett Ă€r att vi har haft mĂ„nga fina familjer pĂ„ besök som Ă€r intresserade av rasen – vilken “korvstoppning” det har blivit. Alltid roligt att prata hund och barbet framförallt 😉

Planen Àr nu

parning mĂ„nadsskiftet jan/feb – valpning april – tidigast leverans juni

HĂ„ll tummarna för lyckad parningđŸ€ž

Hör av mig till er som har anmĂ€lt intresse…

 

Bilder frĂ„n fm promenad med “smĂ„tjejerna” 😉

Lucia blöt som vanligt efter bad – 9mĂ„nader

Ava