Vilken vĂ€ntan det har varit. Varit pĂ„ vĂ€g att skriva flera gĂ„nger, men varje gĂ„ng sĂ„ har jag tĂ€nkt – jag gör det i morgon för dĂ„ börjar hon sĂ€kert löpa…

Ni som har varit inne för att fĂ„ info om vad som hĂ€nder har nog blivit besvikna mĂ„nga gĂ„nger… men nu Ă€ntligen sĂ„ började hon löpa idag – hurra!

 

Men först vill jag skriva lite om Assi, Avas syster. Hon fick 7 fina hanar den 5december. Vilken fantastisk mamma hon har varit och Àr! Det var en smidig valpning för Assi. Först sÄ trodde matte att det kom en tik, men hÀr var det annat bestÀmt. Mycket snart blev temat de 7 dvÀrgarna ?

Stort Grattis frĂ„n en mycket stolt uppfödare❀

 

Förutom att jag har följt dem via en webkamera, sÄ har jag oxÄ varit och hÀlsat pÄ och nog pratat dagligen med matte ?tack för att jag fÄ vara delaktig ?

Hoppas jag kan hĂ€lsa pĂ„ tvĂ„ gĂ„nger till innan de flyttar till sina familjer…

 

 

 

 

SĂ„ mycket som inte har skett bara för att jag har vĂ€ntat pĂ„ Ava… nĂ„ja nu Ă€r vi förhoppningsvis pĂ„ banan igen.

NĂ„got som dock har skett Ă€r att vi har haft mĂ„nga fina familjer pĂ„ besök som Ă€r intresserade av rasen – vilken ”korvstoppning” det har blivit. Alltid roligt att prata hund och barbet framförallt ?

Planen Àr nu

parning mĂ„nadsskiftet jan/feb – valpning april – tidigast leverans juni

HÄll tummarna för lyckad parning?

Hör av mig till er som har anmĂ€lt intresse…

 

Bilder frĂ„n fm promenad med ”smĂ„tjejerna” ?

Lucia blöt som vanligt efter bad – 9mĂ„nader

Ava